top of page

Hessu ja Masi

Tietopankki

Täältä löydät tiivistetysti tietoa koiran hoidosta, harrasteiden järjestämisestä, raavinnosta ja yleisistä asioista koiranhoitoon liittyen.

 

Mikäli sinulla on jostakin aiheesta lisää kysyttävää, jätäthän yhteystietosi kysymyksen kera "yhteystieto" - sivulle, niin palataan asiaan.

 

Työn

alla

Ruokavalion vaikutus koiran olotilaan, erilaisten ruokavalioden valinta koiran harrastuten ja iän, ym mukaan.

Turkinhoio puhututtaa aina, täältä löydät tietoa pesemisestä, pesuaineista ja leikkelystä nenäkarvoista varvaskarvoihin ja ruokavalioon.

Olemme suunnitelleet mahdollisuutta erilaisten nettikurssien koostamiselle koiranhoidonympärille, mikäli ajatus kuullostaa mielestäsi toteutuskelpoiselta niin jätäthän vieraskirjaan viestiä aiheesta josta kurssin katsoisit oleva paikallaan. 

Minkälainen kuljetushäkki kannatta ostaa? Onko aktiivileluista oikein mihinkään? Toimiiko haukunestopanta? Millainen talutushihna kestää?

Täältä löydät tietoa kaikista mahdollisista (ja osasta mahdotomistakin) välinstä koiranharrasteisiin liittyen.

 

Mietityttääkö karvakuonon terveydessä jokin?

Pelottaako punkit? mitä oikeastaan kannattaisi tarkkailla omassa karvaturrissa ja koska hakeutua avun piiriin? Ja ennenkaikkea: kuinka ylläpitää oman perheenjäsenen terveyttä?

Tänne olemme koonneet vuosien saatossa eteen tulleita huomioita, vinkkejä ja kuvauksia useista erilaisista sairauksista ja tiloista joita kannattaa pitä silmällä.

bottom of page