top of page

KasvatustoimintaOlemme toimineet vastuullisina kasvattajina, vaalien rodulle ominaisia piirteitä jo vuosikymmenten ajan. Kasvatustoiminnassamme keskitymme aina mahdollisimman terveiden ja luonteeltaan hyviä ominaisuuksia omaavien yksilöiden kasvattamiseen. Emme siis ole koskaan pyrkinee tuottamaan suurta määrää pentueita, vaan olemme keskittyneet laadulliseen kasvatustoimintaan. Olemme tuoneet jalostuslinjan virkistämiseksi myös koiria jopa australiasta saakka. Nämä koirat ovat olleet yhteisomisteisia toisen kasvattajan kanssa ja onneksemme myös näyttelyissä palkittuja yksilöitä.

Olemme toiminnassamme suomen kennelliiton alaisia ja noudatame kaikkia kenelliiton sekä rotujärjestömme antamia suosituksia jalostuksesta ja kasvatuksesta.

Kesän kuumuuden keskellä odotellaan pikku tassujen töminää

Kesä on jatkanut talven asettamia latuja ja edennyt poikkeuksellisella tavallaan. Niin kuumuus kuin hurjat vesimäärätkin ovat koetelleet kotikennelimme väkeä vaan virta karvakamuistamme ei ole vähentynyt pätkääkän. Oli sää tai vuodenaika mikä tahansa Borderimme tuijottavat aina yhtä innoissaan omistajiaan kuin ajatus päässään "mitä tehdään,mitätehdään,mitä tehdään, heti, nyt heti!" ja harjakoirat, vaikka hieman hienohelmoilta yrittävätkin ajoittain näyttää, keksivät aina kiinnostavaa tutkimista, kokeiltavaa ja tekemistä. Kuten esimerkiksi juoksukilpailuja seuraavalle kumpareelle, nähdäkseen mitä sen takana tänään on tai hyppykilpailuja porttien ylitse, jonka omistaja on selkeästi unohtanut avata tämän heille, poistuessaan pihatöihin. 

Kesän aikana pentueitakin on suunnitteilla molemmista roduista joten mikäli koet akuuttia kuumotusta kesän ihmeiden jakamiseen uuden elinikäisen ystävän kanssa ja haluat liittyä seuraamme näiden energisten rotujen pariin niin olethan yhteydessä!

7326308715380736559.jpg
bottom of page