KasvatustoimintaOlemme toimineet vastuullisina kasvattajina, vaalien rodulle ominaisia piirteitä jo vuosikymmenten ajan. Kasvatustoiminnassamme keskitymme aina mahdollisimman terveiden ja luonteeltaan hyviä ominaisuuksia omaavien yksilöiden kasvattamiseen. Emme siis ole koskaan pyrkinee tuottamaan suurta määrää pentueita, vaan olemme keskittyneet laadulliseen kasvatustoimintaan. Olemme tuoneet jalostuslinjan virkistämiseksi myös koiria jopa australiasta saakka. Nämä koirat ovat olleet yhteisomisteisia toisen kasvattajan kanssa ja onneksemme myös näyttelyissä palkittuja yksilöitä.

Olemme toiminnassamme suomen kennelliiton alaisia ja noudatame kaikkia kenelliiton sekä rotujärjestömme antamia suosituksia jalostuksesta ja kasvatuksesta.

Kevättä kohti, kuonot tuhisten

Talvi on ollut poikkeuksellinen, ja ilmeisemmin olemme kevättä kohti suuntaamassa kovaa vauhtia. Tämä ei kuitenkaan ole varvakamujamme haitannut vaan pentueita on tullut useampi, ja lisää on tiedossa keväänm edetessä. 

Jos koet akuuttia kuumotusta kevään ihmeiden jakamiseen uuden elinikäisen ystävän kanssa niin olethan yhteydessä!

Pentueet

Harjis

Kiinanharjakoira tyttö etsii itselleen omaa syliä. Tämä ihanan kultainen nallukka on myös energiapakkaus vailla vertaa ja tarjoaa monen monta yllättävää käännettä lämpenevään syksyyn.​

Luovutusikäinen, lääkärin tarkastama, sirutettu ja kaikinpuolin mahtava tyttö!

Puff, eli karvoja löytyy ja mukaan tulee luonnollisesti kaikille kasvateillemme kuuluvat: pentupaketti, paperit sekä aktiivimnen tuki kasvattajilta. 

Mikäli koet että pieni energiapilleri on juuri se mitä arksi kaipaa, niin ole rohkeasti yhteydessä! 

Bordercolliet

Isä

Arkeamme ihastuttamaan syntyi 23.12.2019 pentue valloittavia karvakuonoja. Pentueessa 1 poika ja 4 tyttöä, kaikki mustavalkoisia.

Nämä tassuttajat saavuttavat luovutusiän 10.02.2020. 

Mikäli mahdollisuus omasta reippaasta seuralaisesta kiinnostaa, niin otathan yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää pennuista ja pentueesta. 

Kevään korvalla

Starsky Annabella

Bella

Bella on ihana sydänten valloittaja.

Pyörittää tassunsa ympärille ihan jokaisen.

Aamukahvi täytyy saada muumimukista ja sen jälkeen Bella onkin valmis mihin vain.

 

Tottelevaisuus on hanskassa ja seuraa emäntäänsä aivan minne vain. Bellan mottona on: mennään ja tehdään mitä vaan, kunhan tehdään!  Toisaalta osaa kyllä rauhoittuakin.

 

Ihana suora ja ilmava turkki.

Silmät terveet          Polvet 0 / 0               Sydän terve              Karvallinen

Bella ja ihana naku-uros tapaavat tositarkoituksella...

Starsky kennel  Huvitie 3 54100 Joutseno